Hae meille töihin

close form

Haemme joukkoomme ammattilaisia rakentamisen, työnjohdon ja kustannuslaskennan tehtäviin. Kerro meille vapaasti itsestäsi ja liitä mukaan CV:si.

Lataa CV:si tästä:

Ruskotilat I

Pyydä tarjous

Kelatie 9

Kiinteistö

Laadukas ja hyvin viimeistelty toimitilarakennus, jossa toimistotilat yläkerrassa tien puoleisella päädyssä ja talli-/hallitilat takana ja sivulla. Toimistotiloihin oma tyylikäs katettu sisäänkäyntiporras ja autoille katospaikat. Etupiha viimeistellään nurmetuksin, kivetyksin ja istutuksin. Tontti aidataan ja piha-alue asfaltoidaan. Piha alue on riittävän laaja esim. yhdistelmäajoneuvojen kulkea. 2 Liittymää tekee tontilla liikkumisesta sujuvaa suuremmallakin kalustolla.

Toimistotilaa on saatavilla 30-40 m² yksiköissä tai yhdessä n. 90 m² tilana mahdollistaen väljät työtilat 8-12 henkilölle. Nopealla varaajalla on mahdollisuus muunnella tilat toiveidensa mukaiseksi.

Tallitilaa on yhteensä reilut 60 m² kahdella nosto-ovella, tila on jaettavissa myös pienemmäksi 30 m² tilaksi. Tallin yhteyteen saatavilla erillistä varastotilaa 10-20 m². Talli voidaan varustaa esimerkiksi parvella tai lattiaan upotettavalla autonosturilla. Tilan korkeus n. 3,5 mahdollistaa korkeuden puolesta henkilöautojen nostamsien. Tila varustellaan määräysten mukaisin kaivoin ja vesieristein siten, että se mahdollistaa myös autojen pesun. Kysy tarjous vuokrasta tai tilan ostosta omaksi!

Hallitila on 6,5 m korkeaa ja oviaukot 4,7 m korkeat mahdollistaen esim. kuorma-autojen säilytyksen ja huollon. Hallitilassa varustetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Hallitilaa on yhteensä n. 220 m² kahdella nosto-ovella, jaettavissa myös kahdeksi pienemmäksi tilaksi. Hallitila voidaan varustaa lattiaan upotettavalla henkilöautonostimella, parvella tai esimerkiksi erillisellä taukotilalla asiakkaan toiveiden mukaan. Hallissa voimavirta ja lämmin/kylmä vesi. Kulutus mitattavissa osakekohtaisesti. Lämmitysmuoto kaukolämpö. Pihalta säilytystilaa tarpeen mukaan. Samalle tontille saatavilla edullisesti myös täyskorkeaa kylmää katostilaa kaluston säilytykseen!

PDF-liitteet

Toimitilaesite

Hallin ja toimistojen pääpiirustukset

Hallin ulkoasu

Luonnospaketti

Tietoa kohteesta

Osoite

Kelatie 9, 90630 Oulu

Sijainti

Ruskonselän kehittyvällä ja vilkkaalla teollisuusalueella uudella osalla Lassila&Tikanojan lähistöllä osoitteessa Kelatie 9. Tontti on "kulmatontti" ja rakennettava halli näkyy suoraan Liitintielle Kelatien päästä. Loistava sijainti keskellä vilkasta teollisuuskylää kaikkine palveluineen. Nopea kulkuyhteys Kuusamontielle ja moottoritielle.

Ympäristö

Alueen kadut on juuri asfaltoitu, viheralueet maisemoitu ja istutettu sekä kevyen liikenteen väylät päällystety. Tontti viimeistellään viheraluein ja istutuksin. Tontti rajautuu 3 sivultaan metsään ja 1 sivulta Kelatiehen.

Pysäköinti

Tontilla runsaasti pysäköintitilaa niin henkilöautoille kuin raskaalle kalustollekkin. Henkilöautoille rakennetaan lisäksi autokatos. Raskaalle kalustolle mahdollista rakentaa kylmää katostilaa tontin takareunaan.

Palvelut

Kaikki teollisuuden palvelut, vuokraamot ja lounasruokalat kivenheiton päässä. Lisäksi ruokakaupat, päiväkodit, koulut, kuntosalit ym. välittömässä läheisyydessä.

Kulkuyhteydet

Nopea kulkuyhteys Kuusamontielle josta liittyminen heti moottoritielle, ei turhaa ruuhkassa jonottamista työmatkoilla. Myös pyörätieverkosto perille saakka.

Muuta

Pyydä rohkeasti tarjous tarpeidesi mukaisesta tilasta, niin neuvotellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

Lisätiedot ja varaukset

050 553 2821 tai info@manra.fi

Juho Manninen, Manra Oy